2. plass til Kristoffer på NC Junior Sprint på Beito

Postet av Gudbrand Lien den 6. Jan 2018

Vi gratulerer Kristoffer med 2. plass i M18 på dagens Norgescup junior sprint i fristil på Beitostølen. Imponerende gåing hele dagen. Nr. 2 i prolog også, og først inn både i kvartfinale og seminfinale i sine heat. På bildet ser vi fra venstre Ansgar Evensen fra Vind (nr 1), Kristoffer (nr 2) og Anders Lillemoen Treffen fra Vestre Lier (nr 3).

I K18 ble Karen Amalie Nordseth, som går for Snertindal IF, men trener med Hamar SK, nr. 4. En enorm opptur etter fredagens 33 plass på klassisk distanse. I samme klasse gikk Susann Lyngnes til kvartfinalen, og endte som nr. 18, "second best ever" på skate sprint.

Simen Syversen gikk til semifinalen i M18, som i seg selv er kjempesterkt. Ikke helt heldig med en utforkjøring (små marginer i sprint), gjorde at han kom i posisjon om å kjempe om finaleplass. Etter en meget sterk prolog, falt Simen Krogstie Bjørgan noe ned i kvartfinalen, men fikk likevel en sterk 22. plass i M18. 

I M17 gikk Reidar Aurmo knallbra i prologen hvor han hadde 6. beste tid. Ikke helt heldig i kvartifinalen medførte litt lenger ned på resultatlista, men, uansett, han er en "coming man".

Hanne Nilsen, Mads Fraurud, Andreas Bjørgen og Tina Rusten hadde også gode prologer, uten å komme videre, dvs. være topp 30. Men, husk, det er ingen selvfølge, her er det veldig mange om beinet. Omkring 1000 ungdommer mellom 17 og 20 år stiller hver dag på disse norgescuprennene for junior på Beitostølen.

Vi kan konkludere, nok et kjempedag for utøverne, Bjørn og hans trenerteam og Henrik og hans smøreteam på Beitostølen.

På bildet nedenfor ser vi Susann Lyngness (øvre panel), Hanne Nilsen (til venstre nede) og Mads Fraurud.  

Et kort sammensatt video (2 min) fra dagens renn finner du nedenfor.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.