"Best ever" for mange av våre løpere på dagens Junior-NM i Steinkjer

Postet av Gudbrand Lien den 3. Mar 2018

På fredagens Junior-NM i klassisk distanse i Steinkjer stilte Hamar SK med 14 løpere. Over halvparten av disse presterte med beste løp noensinne, eller i alle fall beste løp i år eller blant de beste løpene i år. Det er veldig bra, og gratulerer til hele gjengen. 

Rennet ble gjennomført under glimrende skiforhold på Steinkjer skistadion. Det var strålende sol og skikkelig "godt gammeldags" skiføre. Kun blide mennesker å se. Andreas og Johan nedenfor.

Siden vi har hatt mange pallplasser for våre juniorer det siste året er det fort gjort å begynne å dro at pallplasseringer bare kommer "rekkende på en fjøl". Slik er det imidlertid ikke, det er knallhard kamp, og svært mange som legger ned en betydelig innsats og ønsker å gå fort. Viktig å minne seg selv på det med jevne mellomrom.

Nedenfor noen videoglimt fra dagens konkurranse:

Resultatmessig kom av Hamar SK løperne Simen Syversen høyest med sterk 8. plass i M18. Kristoffer Kvarstad hadde ikke helt dagen men blir likevel nr. 15. Andreas Bjørgen blir nr. 75, "best ever", etter en sterk åpning og avslutning av løpet. Johan Storebakken blir nr. 112, som er bra, selv om Johan klaget litt på for forsiktig åpning. Petter Myhr fra Vallset tar her en sterk 6. plass. Kristoffer nedenfor.

I M17 blir Reidar Aurmo nr. 16 etter en litt forsiktig åpning. Mads Fraurud blir nr. 180 etter å a slitt litt med pusten. Jonas Vika fra Mjøsski blir her nr. 4. Mads på bildet nedenfor.

I M19/20 blir Per Ivar Reinemo nr. 75 i en stor og tøff klasse (over 200 fullførende). Beste rennet på lenge, veldig bra. Her tar Mjøsskiguttene Johannes Bordal og Håvard Hovde sterke 12. og 13. plasser. Reidar på bildet nedenfor.

I K17 blir Solvor Seim nr. 71. Det er veldig bra. Solvor hadde faktisk ikke tenkt å gå NM, men synes det var så morsomt å gå NC i Kollen for 2 uker siden at hun etteranmeldte seg til NM.

I K18 tar Susann Lyngnes en god 28. plass og dermed norgescup poeng (bildet øverst er av Susann). Hanne Nilsen er i fortsatt god fremgang og blir godt plassert, nr. 37. Her blir Karen Amalie Nordseth fra Snertingdal nr. 21. Hanne på bildet nedenfor.

I K19/20 går både Marit Sveen og Mathilde Bangstad Bergersen kanskje sine beste skirenn "ever". Mathilde blir nr. 41 og Marit nr. 59. Tina Rusten blir her nr. 87. Tina "in action" nedenfor.

Igjen, flott innsats. Og i morgen er det nye muligheter, da det står fristil distanse på programmet under Junior-NM her i Steinkjer. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.