Dugnad på Stenfjellhytta vinteren 2019? Ber om svar på spørreundersøkelsen under....

Postet av Ingrid Robøle den 16. Aug 2018

Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig.

HHT har spurt Hamar Skiklubb (HSK) om vi kan tenke oss å være vertskap/drifte Stenfjellhytta fra 2. juledag og ut påsken 2019. Åpningstider er fra og med 2. juledag og hele juleferien (stengt 1. nyttårsdag), deretter hver lørdag og søndag, samt vinterferien og påskeferien. Vi har vært i dialog med Hamar O-klubb som delte denne jobben med en annen klubb i fjor, og de vil med stor sannsynlighet bli med på dette hvis HSK ønsker å stille opp på denne dugnaden. Det vil være behov for 2-3 personer på hver dugnadsøkt. Det er dusj og senger på Stenfjellhytta, så dette vil være en super dugnad for familie som vil bo der en lørdag-søndag samtidig som man gjør en jobb som blir verdsatt enormt av alle som kommer innom for å kjøpe seg litt mat og drikke. Dette er også en fin dugnad for juniorløpere som har lyst til å ha ei sosial og lærerik helg sammen, kombinert med en treningstur morgen/og eller kveld. 

Dette skal styrebehandles på mandag. Ønsker i forkant av styremøtet å foreta en kjapp spørreundersøkelse for å se om dette er noe klubbens medlemmer ønsker å stille opp på. 

Spørreundersøkelsen er helt anonym, men ønsker at dere svarer på DENNE LINKEN (inneholder kun et ja/nei spørsmål, så det tar under 1 minutt å svare).
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.