Miljøsamling Skeikampen 7. -9. desember 2018 - utvidet påmeldingsfrist til 8.11!

Postet av Andre Kvarstad den 16. Okt 2018

Pr 5.11 er vi hele 105 påmeldte til miljøsamling! Hvis noen flere vil være med så utvider vi påmeldingsfristen til utgangen av torsdag 8.11. Bli med du også :-)

Vi inviterer alle i Hamar Skiklubb til å delta på årets miljøsamling på Skeikampen den 7.- 9. desember 2018. Dette er årets høydepunkt for klubben, og en viktig arena for å bli kjent med miljøet, barna og foreldre. Vi har tidligere vært bortimot 150 stykker(!), og mange tar med seg hele familien på en tidlig ski helg. 

Vi planlegger og gjennomfører flere treningsøkter på ski under veldig gode treningsforhold, avslutter dagen med god mat og bad i bassenget på hotellet, benytter helga til å bli godt kjent med andre i klubben og har generelt mye lek samt en gøyal fellessamling lørdag kveld.

Overnattingsstedet er i år som i fjor Thon Hotel Skeikampen. Hotellet ligger rett ved alpinsenteret og fine langrennsløyper. Deltakerne fordeles i rom primært inne på hotellet. Her har vi ulike rom til disposisjon, så sett opp ønsket bosituasjon i bestillingsskjema. 

I år vil klubben gi litt bidra til barn som deltar i form av en litt kompensert pris. Kostnadene for barn som er medlem i Hamar Skiklubb (alder 0-12 år) pr døgn er kr 500,- og barn i alderen 13-16 år kr 700,-.  Prisen for voksne og barn over 13 år som ikke er medlem i Hamar Skiklubb er kr 855,-, mens pris for barn opp til 12 år som ikke er medlem er kr 645,-. 

Prisen inkluderer frokost, lunsj, middag, kveldsmat/mellommåltid,  sengetøy og sluttvask. 

Vi har i utgangspunktet tilgang på en del rom på hotellet som har plass til 3-4 personer og som egner seg godt til familier. Vi har også tilgang til rom i leiligheter utenfor hotellet hvor det kan være aktuelt å bo to familier sammen. Om noen ønsker å bo sammen så er det fint om dere skriver dette ifbm påmeldingen. 

Det er også viktig at dere melder på alle som deltar, en påmelding pr deltaker!

Påmelding og bestilling av overnatting gjøres vi linken her innen mandag 5.november 2018.

Betalingfrist vil være 20. november 2018. Vi kommer tilbake med informasjon om betaling av samlingen.

Har du spørsmål:  kontakt Nina Kaulum Nina.kaulum@gmail.com 99493292 eller Frode Bergersen på Frode.bergersen@nortura.no 97696296


Program for samlingen kommer. 


Vi håper nettopp du kommer, da blir vi en stor flott gjeng i år også!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.