Sliping av ski for kommende sesong

Postet av Gudbrand Lien den 26. Okt 2018

Det er på tide å gå gjennom skiparken (hvis det ikke er gjort) å plukke ut ski som skal steinslipes for kommende sesong. 

Som forrige år samarbeider vi med Sport1 Superstore Hamar når det gjelder steinsliping. Henrik og Jan (bildet over) og øvrig smøretaam gjør sitt beste for å finne optimal rill og smøreprodukter på hvert eneste renn. 

Skiene smøreteamet bruker for testing har imidlertid en bestemt struktur (diverse slipstrukturer fra Madshus). Derfor samarbeider vi med Sport1 om slip, slik at de skal lage slip som har mest mulig lik slip som testskiene vi benytter. Dersom dere utøvere da sliper skiene hos Sport1 er det de beste forutsetninger for at testresultatene vi finner med våre testski også er optimale for også dine ski.

Nedenfor er avtalen om slip vi har med Sport1. Vi jobber p.t. sammen med Marius på Sport1 for å videreutvikle slipen de utfører. Marius vil kunne sette i gang med sliping i løpet av få dager. Oppfordrer dere derfor til å lever ski dere ønsker å få slipt til Marius innen rimelig tid.

Har dere noen spørsmål om slip før dere leveres til Sport1 kontakt Henrik Sørli (sjefssmører, tlf. 959 05 302) eller Ronny Syversen (tlf. 905 61 398).    

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.