Reidar med 6. plass på klassisk distanse på NC junior på Konnerud

Postet av Gudbrand Lien den 13. Jan 2019

Reidar Aurmo gikk i dag et meget godt løp på NC junior på Konnerud og fikk en sterk 6. plass i M18 (bildet over). Dermed har Reidar 2 6. plasser i NC junior sammenheng (ble også nr. 6 på Beito på klassisk distanse forrige år). Veldig bra og gratulerer så mye! 

NC junior del 1 har pågått på Konnerud fra fredag 11.1 til søndag 13.1. Fristil distanse på fredag, klassisk sprint på lørdag og klassisk distanse på søndag. 

Best av våre utøvere på fredagens fristil distanse var Simen Krogstie Bjørgan med sterk 24. plass i M 19/20.

På lørdagens sprint klassisk var Kristoffer Kvarstad best resultatmessig med sterk 9. plass (bildet nedenfor). Kristoffer var sterk i prolog og kvartfinale, men falt altså ut i semifinalen. Reidar Aurmo hadde en sterk prolog (12. plass i M18) men falt ut i kvartfinalen. Sterk prolog hadde også Emma Malhaug med 11. plass i K17, men falt også ut i kvartfinalen.

Utover Reidar sitt veldig sterke løp på søndag, nevner vi også at Kristoffer Kvarstad og Simen Krogstie Bjørgan ble nr. 11 og nr. 17 i M19/20 på 20 km klassisk.

I tillegg til nevnte prestasjoner var det en rekke sterke prestasjoner på Konnerud, det er en "underskog" av utøvere som er i god utvikling!. Dette lover bra for fremtiden. Gratulerer til dere alle med innsatsen.

Bak utøverne har vi et godt støtteapparat som legger ned en kjempeinnsats for å støtte opp om våre utøvere. Dette gjelder på trenersiden så vel som smørehjelp og annen support. Takk så mye til alle for super innsats. Vi har også et godt samarbeid med andre lokale klubber, og krets, som gjør det hele "bedre sammen". Vi ser frem til neste Norgescup juniorrunde, på Åsen midt i februar.

Resultater finner dere her.  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.