Ungdommens Holmenkollrenn - en suksess både sosialt og sportslig

Postet av Henrik Kvarstad den 23. Feb 2019

11 utøvere fra Hamar SK i årgangene 2005 og 2006 med respektive foreldre deltok første helgen i vinterferien på Ungdommens Holmennkollrenn i vår nasjonalarena i Holmennkollen i Oslo. Dette er et årlig arrangement for 13- og 14- åringen med stor deltakelse i hver klasse,og hvor vi i stor grad legger vekt på den sosiale faktoren og hvor vi har det bra på tur med ungene. Vi har de senere år bodd på Scandic Holmennkollen Hotell rett ved stadion og har reist på tur med våre naboklubber Vang, Ottestad og Nordbygda. 

For Hamar SK er det viktig å legge vekt på at ungene deltar på sine egne premisser og at de sammen har det fint på tur. Felles måltider og lek gjennom helga styrker det sosiale nettverket i klubb og mellom unger i andre klubber, noe som igjen skal bidra til at vårt mål om «Flest mulig- lengst mulig» blir realisert. I tillegg forsøker vi å legge tilrette for at hver utøver kan få ut sitt potensiale og bli «best mulig». 

Torbjørn Løkken som gruppas hovedtrener, var også med denne helga. Han sto mange timer i bakkene ut av stadion og heiet våre løpere frem. Tusen takk for ditt fantastiske engasjement Torbjørn!

Helga ga i tillegg til mye sosialt samspill, også gode opplevelser i skisporet. For Jonathan Hemb Fjeldstad var målet en topp 10 plassering i klassisk og en topp 20-plassering i fristil. Begge dagene innfridde og han gikk sågar inn til en sølvmedalje i klassen G14 i lørdagens klassiskrenn. Gratulerer! 

Vi gratulerer også Maja og Mari Ovidia, Mathias, Theodor, Audun, Emma, Tuva, Emma, Henrik og Kalle med gode prestasjoner i helga! 

Takk for en kjempefin skihelg!

Skihilsen André


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.