Himmeltoppen Opp tirsdag 1. oktober - slik gikk det

Postet av Gudbrand Lien den 1. Okt 2019

Den 8. Himmeltoppen Opp ble gjennomført i flott høstvær i kveld, 1. oktober. 38 treningsglade ungdom og voksne stilte til start, og alle gjennomførte i fin stil. Himmeltoppen Opp er et (relativt snilt) bakkeløp på 2,6 km, med start ved Snekkerstufeltet og mål på øvre vanntank ved Hedmarktoppen. Bildet over er fra starten ved Snekkerstufeltet.

Dagens raskeste gutt/herre var Ola Aurmo på 11.25 og raskeste jente/dame var Karen Amalie Nordseth på 12.25. Nedenfor er tidene fra dagens løp:

Dette er hovedsakelig et "løp mot deg selv". Eller som Leif Arne Alnes (Karsten Warholm’s trener) sier «Du skal ikke være redd for å tape, men for å ikke utvikle deg». For å sammenligne din utvikling over tid, finner du nedenfor (kanskje) tid du har brukt på tidligere løp. 2015 og 2016 var det to testløp i samme løype, ett testløp per år i 2017 og 2018, og ett i juni 2019. Reportasje fra Himmeltoppen Opp (HO) I finner du her, HO II her, HO III her, HO IV her, HO V her, HO VI her, og HO VII finner du her. Løyperekorden er 10.41 for herrer/gutter og 11.53 for kvinner/jenter.

Nedenfor en filmsnutt fra dagens løp, hvor du kanskje kan se deg selv.

Takk så mye til Ronny, Andre, Stine, Marianne og Frode for hjelp med gjennomføring av testløpet. Og, til alle, det blir nye muligheter neste år.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.