God jul! Og husk, vi har «et hav av muligheter» fremover

Postet av Ingrid Robøle den 23. Des 2020

… vi har i alle fall et «vinterland med enorme muligheter» for langrenn og ski fremover, vi bor jo midt i «Winter Wonderland». Og, snart slipper Korona-pandemien antakeligvis taket, og vi får også mer muligheter for å gå skirenn.

Se også den korte videosnuten fra vårt nærområde i dag, vi har en utrolig fin tid foran oss:


Vi bor slik til at vi har alle muligheter til å «boltre» oss i storslagen natur, både sommer og vinter. Jeg forstår alle dere som ønsker å gå skirenn og konkurrere og at dere blir litt frustrert sånn det har vært siden Korona-utbruddet og slik vi nå har det ved inngangen til nytt år.

Men, husk det er muligheter for de som ønsker og klarer å se og ta fatt utfordringene. Vi er i en situasjon vi ikke selv er herre over, og det føles dypt urettferdig, du fratas mulighetene til å konkurrere. Men, husk, du kan trene og bli bedre, du kan sette deg langsiktige mål og jobbe mot de, du har tilgang til alle de flotte treningsarenaene du trenger, vi har storslagne fjellområder du kan «nyte» på treningsturer/skiturer, du kan fortsatt drive med den aktiviteten du (kanskje) elsker mest av alt. Og, snart åpnes det opp for mer skirenn, tror jeg.

Det skal innrømmes at lite har blitt som tenkt de siste 10 månedene. En rekke treninger har blitt avlyst, det samme med mange av de planlagte samlingene. For oss som skiklubb måtte også dessverre miljøsamlingen på Skeikampen avlyses. Og nå i høst er og antakeligvis også utover vinteren blir en rekke kretsrenn, NC renn og NM enten avlyst eller at det er/blir en sterk deltakerbegrensning.

Det vi har tettest på oss var at vi nettopp avlyste HA-sprinten forrige uke. Alt var klappet og klart, vi hadde lagt opp til 3 kohorter for at helst alle som ville gå skulle få gå skirenn, vi hadde lagt ned hundrevis av timer med bl.a. Kjetil og Frode i spissen. Men, HA-sprint ble det dessverre ikke.

Men, hold motet opp, Koronaen er (antakeligvis) snart over …

En riktig God Jul og Godt Nytt År ønskes dere alle!

 Varm skihilsen fra Ingrid


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.