Medlems- og utøverundersøkelse: Hvordan beholde flest mulig, lengst mulig?

Postet av Ingrid Robøle den 28. Mai 2021

NSF har sendt oss en undersøkelse som de ønsker at klubbens medlemmer, både nåværende og tidligere, bidrar med sine svar. Her er hilsen og linken fra Skiforbundet:

Selv med økning og stabile tall hos noen av Skiforbundets grener, har norsk skiidrett samlet sett hatt en medlemsnedgang i perioden 2013 til 2019 på 23 prosent. For at så mange som mulig i fremtiden skal få gleden av å være en del av skifelleskapet vårt, gjennomfører vi en medlems- og utøverundersøkelse for å lære mer om årsakene til frafallet. Undersøkelsen skal også kartlegge mulige effekter av korona på skiidretten. Funnene fra undersøkelsen vil blant annet danne grunnlaget for Skiforbundets strategi for bredde- og rekrutteringsarbeid som skal vedtas på Skitinget 12. juni.

 

Si din mening og delta. Undersøkelsen vil ta cirka 7 minutter og du svarer anonymt.

 

Vi er spesielt opptatt av å høre fra deg som er forelder til eller selv er enkeltutøver og medlem i klubb. Det gjelder både om du eller barnet ditt er aktiv nå, fortsatt holder på med ski på fritida uten å være medlem, eller har lagt skia på hylla. Vi ønsker også at du som er tillitsvalgt eller ansatt i en klubb svarer, slik at vi kan lære mer om funnene fra Klubbundersøkelsen i 2019, og at vi kan se på mulige endringer.

 

Det gjøres enormt mye godt arbeid i ski-Norge. Svarene vi får vil danne grunnlag for fremtidige tiltak vi vil skal komme deg som utøver og medlem, skiidretten og klubbene til gode.

 

Takk for at du bidrar med dine innspill til oss i arbeidet for å forme framtidas skisport.

 

Se også sak på skiforbundet.no

 

Stor og vennlig skihilsen

 

Skipresident Erik Røste
Generalsekretær Ingvild Bretten Berg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.