TAKK TIL ALLE SOM BIDRO MED Å LEGGE TIL RETTE FOR HAMAR SPRINTCROSS

Postet av Ingrid Robøle den 9. Jan 2023

Stolt og ydmyk – tusen takk til dere alle som var med å lage skifest med nærmere 300 glade barn i Ankerskogen! Vår Sprintcross ble en ubetinget suksess, vi fikk oppleve en masse skiglede, og i tillegg bidro vi til en flott, underholdende og inspirerende sending som en del av NRKs Superlørdag. 

Det er så mange som bør takkes, men det enkleste er å ta en titt på dugnadslista, så ser man hvor mange som var med i de ulike rollene. Synes hun som vant ildsjelprisen på Idrettsgallaen, Eira Weseth, beskrev dugnadsarbeidet på en god måte: «du får mye mer enn du gir» - håper mange av dere også kjenner på det samme! 

Jeg må likevel spesielt få takke Marianne Myklebust som i regi av sin jobb som skiutvikler i Hedmark Skikrets/NSF har designet den flotte crossløypa, samt jobbet hardt i hele anleggsperioden med å få ferdigstilt anlegget i samarbeid med Kolbjørn Henjum og co. Her ble del lagt ned masse innsats og timer på kort tid, både til utvikling, planering, snøproduksjon, utkjøring og bearbeiding. I den sammenheng vil vi også takke Hamar kommune for stor velvilje og gode bidrag i denne prosessen. Hedmark Skikrets var også en veldig viktig samarbeidspartner og bidragsyter, både for å få muligheten til å få arrangementet og i gjennomføringen av det. Nevnes også skal at Furutangen bidrog velvillig med utlån av snøkanon, A.O Stenleggeren gjorde en utmerket jobb med utkjøring og planering av kunstsnøen, og Vang Skiløperforening bidrag også med prepping av skianlegget. Og ikke minst, en stor takk til @Sparebankstiftelsen som har gitt oss gavemidler til skileikanlegget!  På bildet nedenfor ser vi Marianne

Og som en bauta ved nesten alle våre arrangement stiller Erik Neby (avbildet nedenfor) velvillig opp med sin erfaring og enorme arbeidsvilje og ordner arena på et utmerket måte.

Sist, men ikke minst, vi var så heldige å kunne spille på lag med NRK, og få vår Skicross til å bli en del av NRK superlørdag. Det var en fornøyelse å samarbeide med NRK om dette arrangementet. 

En stor bonus, tilsiktet sådan, er at skicrossen går inn som ett av klubbens rekrutteringstiltak som vi tror vil bidra til flere på ski og uteliv. Det er ikke bare Superlørdag som var målet med dette arrangementet, men at vi får et bynært kortreist skianlegg, til glede for både yngre og eldre.

Selv om man blir litt «utlada» etter slike arrangement, gleder jeg meg allerede til å bidra på neste arrangement, både sommer og vinter!

Og i dag har jeg endelig fått kost meg med de gode øyeblikkene fra TV-sendingene, her var det alt fra latter, tette dueller, tårer, knall og fall. Fikk lyst til å ta med ett bilde fra to av våre gutter i skiklubben som ble intervjuet etter at de kjempet mot hverandre inn til mål. Bestevennene klemte hverandre i mål. Jeg synes disse unge gutta viser verdier som er så viktige, som reporteren sa: "Fine gutter. Gode venner"!


Skiglad hilsen fra Ingrid, rennleder

 

Her er NRK-sendinger fra dagen:

Superlørdag i reprise


Ytterligere bildeglimt av noen av dugnadsdeltakerne og flere:

"Vert" Torbjørn Løkken og Skipresident Tove Moe Dyrhaug

På start Kolbjørn Henjum

TD Jan Olav Andersen (Åslia)

Startsjef Erik Bøhleng

Startere Kjetil Kjernes og Hans Martin Raknerud

Arenaspeaker Avle Christen Bjørn

Måldommere Jo Helgestad og Erik Syversen

Måldommer Ole Christian Bang, sammen med arenasjef Erik Neby

Tidtakerne Jon Anders Bordal (Mjøsski) og Frode Bergersen

Speaker Jan Christian Bjørn og rennleder Ingrid Robøle

Løypevakt Orsolya Szechey

I kiosk: Tone Løkken og Solveig Brøto Opsahl

Maja Wetterhall, holde styr på startnummer og leiebrikker

Tre som bidrar på de fleste områder: Jan Olav Andersen (TD), Mette Thorslund (Leder Hedmark Skikrets) og Hallgeir Garmo (Administrasjonssjef Hedmark Skikrets) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.