NM 2024 Beitostølen

Postet av Andre Kvarstad den 25. Feb 2024

NM 2024 på Beitostølen er gjennomført og våre seniorløpere og juniorløpere på stafett har presentert seg og representert Hamar Skiklubb på en flott måte!

Emma Bangstad Bergersen har vist fin utvikling gjennom hele vinteren og går mange skirenn denne sesongen. Dette gir god trening i å konkurrere og masse god erfaring i starten av seniorkarriere. 39. Plass på sprinten i NM er en av flere gode resultater i NM. I tillegg viser hun gode veivalg og viser frem Hamar Skiklubb-fargene på en strålende måte når hun i lørdagens skiatlon overstyrer arrangørens feil løypemarkører, og går i den retning løypa faktisk skal gås. 

Jørgen Stigen og Per Ivar Reinemo følger gode og egne treningsplaner og går endel norgescup og skandinavisk cup renn. I NM går Per Ivar inn til en flott 42. Plass på lørdagens skiatlon. Det tror jeg er av de beste resultater du har som seniorløper i NC/NM. 

Dere stiller alle 3 lojalt opp for Hamar Skiklubb på søndagens NM stafett. Emma i første etappe på vårt kvinnelag sammen med juniorene Mari Ovidia Ranestad og Emma Bjørnstad og blir nr 21 av 30 lag. Jørgen med førsteetappe på guttelaget vårt i dag, og Per Ivar på andreetappe og junioren Martin Stramrud på siste etappe. Gutta går seg inn som nr 32 av 64 lag. Takk til alle 6 løpere som viste seg og klubben frem på en flott måte! 

Vi er stolte og fornøyd med hvordan dere viser frem Hamar Skiklubb både gjennom deltakelse i NM og norgescup, og at dere bidrar til at vi stiller stafettlag på langrensportens nasjonaldag ifbm NM-stafett! 

Takk også til Hedmark Skikrets som bidrar med planlegging av overnatting, støtteapparat og smøretjeneste for våre løpere. 

André - leder junior/seniorutvalget. 

Bilder privat fotograf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.