Flotte opplevelser og prestasjoner i Oslo skifestival

Postet av Gudbrand Lien den 18. Jan 2015
I helgen gikk Oslo skifestival av stabelen i Holmenkollen. På lørdag var det skøyting på programmet, med litt over 2200 startende i alderen 8 til 16 år! Med første start kl. 9.30 og siste start omkring 15.30, og 10 sekunders startintervall fløt arrangementet smertefritt. På søndag var det stafett for de opp til 14 år, og jaktstart for 15 år og eldre. Oslo skifestival er med andre ord et stort breddearrangement, samtidig som er det er en flott mulighet til å få måle seg mot de beste i Oslo-området (i tillegg til mange langveisfarende). Det å gå skirenn i de flotte Kollen-løypene gir inspirasjon for de fleste.

Fra HSK var det 25 påmeldte på lørdag (men det var mange forfall), og en del færre på søndag. Alle fikk flotte opplevelser, i flott vær og gode skiforhold i Kollen-løypene. For de som skal gå Ungdommens Holmenkollrenn og Hovedlandsrennet senere på vinteren var det en flott test på «hvor en ligger i terrenget», og HSK løperne fikk gode svar i den sammenheng.

Med fare for å glemme noen, trekker vi frem to som i helgen oppnådde årsbeste, Sigurd Skurdal og Mari Robøle Lien. Sigurd i G15 fikk på lørdag en flott 14 plass av 127 fullførende, kun 21 sekunder bak 3. plass i den 5 km lange og krevende skøyteløypa! Han gikk også en god klassisk jaktstart og endte til slutt på en 15. plass. Mari i J15 gikk godt i lørdagens skøyteløp og ble nr. 4 av 73 fullførende, og fulgte om med en god 8. plass på jaktstarten. Alle andre HSK løperne hadde gode løp og/eller fikk gode svar på at de er på rett vei etter sjukdom etc.

En del av oss overnattet på Radisson Blu på Fornebu, dro ut på felles pizza på lørdagskvelden, og hadde også et hyggelig opphold i tillegg til skikonkurransene. Dette er ei skihelg vi anbefaler flere fra HSK stille på neste år.

Resultater lørdag her

Resultater søndag her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.