DUGNAD FRA SOFAKROKEN - OG KLUBBEN VIL TJENE PENGER!

Postet av Johan Martin Welhaven den 2. Feb 2015

HSK har besluttet å være med på en digital dugnad i regi Posten og Norges Idrettsforbund for å få flest mulig til å la seg registrere i Digipost. Dugnaden går rett og slett ut på at hver enkelt av oss kan sitte hjemme i sofakroken og få venner og familie til å la seg registrere i Digipost og HSK vil tjene verdifulle penger for hvet enkelt som blir vervet.

Per Arne Reinemo er vår kontaktperson og vil følge opp videre. Informasjon og elektronisk materiell vil være tilgjengelig for fra 9. februar 2015. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Enn så lenge, kan dere lese nedenfor stående:

Digital dugnadIdrettslag får 25 kroner for hver person som verves til Digipost.I tillegg kåres det vinnere hver uke som mottar 3.000 kroner ekstra. Og det laget som prosentvis har klart å rekruttere flest brukere i løpet av kampanjeperioden vinner 20.000 kroner.

Norges idrettsforbund har inngått en avtale med Posten som gir idrettslag muligheten til å tjene penger ved hjelp av noen få tastetrykk. Alt dere trenger å gjøre er å få medlemmer, venner og bekjente til å registrere seg i Digipost. For hver nye bruker dere rekrutterer får idrettslaget ditt 25 kroner.Kampanjen går fra 9. februar til 31. mars.Påmelding fra 28. januar til 3. februar – meld deg på her.Materiell til idrettslag som deltar i kampanjenSiden dette er en digital dugnad der registreringen skjer på nett, handler mye av arbeidet om å spre kampanjen i sosiale medier og via e-post. Vi har laget et sett med tekster, bilder og bannere som kan brukes til dette.Vi har også laget flyere, plakater og seil som kan lastes ned og skrives ut, eller sendes til et trykkeri.For å holde kampanjen i gang over tid, vil noe av materiellet bli byttet ut i løpet av kampanjeperioden slik at dere hele tiden har nytt materiell å dele. Dere vil få beskjed via mail når det er tilgjengelig.Fra 9. februar kan materiellet lastes ned her: www.digipost.no/materiellHva er Digipost?

Digipost er den digitale varianten av den grønne postkassen de fleste av oss har utenfor huset. Det er en sikker digital postkasse på nett som er knyttet opp til personnummeret ditt og vil vare livet ut. I motsetning til den grønne postkassen, er Digipost tilgjengelig overalt på PC/Mac, nettbrett og mobil. Med Digipost vil du for eksempel kunne motta pinkoder, epikriser og prøvesvar digitalt – informasjon som, frem til nå, ba

re har kunnet blitt sendt fysisk.I tillegg til å motta post, kan du enkelt laste opp og lagre viktige dokumenter som fødselsattester og arbeidskontrakter etc inn i løsningen. I mobilappen kan du også scanne dokumenter og laste rett opp dersom du har kamera på mobilen din.

Det er også flere tusen butikker som er knyttet opp til Digipost. Det gjør at du automatisk får kvitteringer fra dem i Digipost når du har registrert kortet ditt. XXL, taxier og Tilbords er eksempler på leverandører. Da trenger du ikke lete etter kvitteringen for den kjøkkenmaskinen du kjøpte på Tilbords når den slutter å virke. Den kvitteringen kommer automatisk inn i Digipost.Stadig flere bedrifter sender post digitalt. I Digipost kan du motta brev og dokumenter fra banker, forsikringsselskaper, helseforetak og mange fler.1. januar 2015 koplet de første offentlige virksomheter seg på, blant annet NAV. I løpet av første kvartal 2016 er alle statlige virksomheter pålagt å sende post digitalt.

For å motta post fra det offentlige digitalt må du ha en sikker digital postkasse. Vanlig e-post kan ikke benyttes da dette ikke er regnet som sikkert nok.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.