Påmelding til Ungdomsbirken som går søndag 15.mars

Postet av Gudbrand Lien den 24. Feb 2015
Ungdomsbirken går søndag 15. mars. Et veldig artig renn som anbefales for alle i alderen 12 til 16 år. Løypa er 15 km og går i klassisk stil fra Sjusjøen til Birkebeinerstadion med sekk. Anbefaler at dere melder dere på nå.

HSK vil ha smøreservice på start. Og, vi legger opp til en felles gjennomgang av løyper før rennet. Dette kommer vi tilbake til.

Hjemmeside for Ungdomsbirken ski er her

NB1! For å få mulighet til kvalifisering og start i pulje 1 må deltakeren være påmeldt innen 3.mars kl. 12.00. Alle som melder seg på etter dette må starte i pulje 2 uansett resultater. Deltakere som er kvalifisert til pulje 1 og påmeldt innen 3.mars 2015 blir flyttet til pulje 1 i løpet av uke 10. I følge her er det de 7 beste fra KM klassisk i Hernes som er kvalifisert i UK12/UM12 (6 beste i andre klasser).

NB2! Samtidig som dere melder dere på Ungdomsbirken på ski oppfordrer vi dere om å melde dere på Ungdomstrippelen (ski, løp, sykkel) med det samme. Da har dere noen flotte delmål å jobbe mot gjennom sommersesongen pluss at dere er med i trippel-konkurransen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.