Vi gratulerer Petter Myhr med seier i Hovedlandsrennet

Postet av Gudbrand Lien den 26. Feb 2016

Hamar Skiklubb gratulerer Petter Myhr fra Vallset med seier på 7,5 km klassisk i G16 i Hovedlandrennet i Fauske i dag. En utrolig sterk prestasjon av en som vel satser mest friidrett. Det Petter presterte i dag er til stor inspirasjon til hele det oppvoksende skimiljøet på Hedmarken. Petter viser på en måte at "ingenting er umulig", eller tvert i mot, alt er mulig med målrettet jobbing. På bildet nedenfor ser vi 2000-årgangen av guttene fra Hedmarken bærer Petter på gullstol etter dagens bragd.

Håper dere alle HSK løpere har oss unnskyld for å nevne Petter før deres flotte innsats i Fauske. I G16 leverte Kristoffer Kvarstad et sterkt løp og fikk 31. premie, Andreas Bjørgen fikk årsbeste og 66. premie, Simen Syversen hadde en ikke helt topp dag men fikk 80. premie, Sigurd Skurdal hadde et flott "come-back" med 113 plass og Johan Storebakken leverte et godt løp og fikk 213 pass, i en klasse med 243 fullførende. Petter Tajet gikk et godt løp i G15 og fikk en 124 plass av 233 fullførende. I denne klassen tok Jonas Vika fra Mjøsski en sterk 5 premie. Mari Robøle Lien gikk et godt løp og fikk 26 premie i J16 av i alt 172 fullførende.

Alt i alt hadde Hamar løperne flott opplevelser, og de fikk prøve seg i krevende, kuperte men svært artige løyper. Smørene i HSK hadde også gjort en utmerket jobb med skiene til løperne, som var med å forsterket de positive opplevelsene.

Resultater finner du her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.