God sesongavslutning på Kristian, Anine og Fredrik

Postet av Gudbrand Lien den 3. Apr 2016

På NM del 2/Norgescup for junior på Beitostølen i helgen var tre løpere fra Hamar Skiklubb representert. Det var Kristian Græsli (Menn senior), Anine Lome (K17) og Fredrik Helgestad (M19/20), hvor alle tre leverte sterke prestasjoner.

På fredag fikk Kristian (bildet over) en veldig sterk 27. plass på NM 10 km fristil, som føyer seg inn i rekken av sterke løp hele sesongen. Dette til tross for at Kristian var syk tidligere i uken. På lørdagens 5-mil måtte Kristian gi seg, da kroppen ikke "responderte" etter sykdommen, og det ble for tøft på presse seg gjennom en tung 5-mil på Beito. Uansett, Kristian har hatt en kjempesesong som første-årssenior, som forhåpentligvis gir sterk motivasjon for kommende sesong. Lykke til med treningen i sommer og neste sesong!

Ei som også har hatt en sterk sesong som førsteårs junior er Anine (bildet over). Anine, som er en meget sterk orienteringsløper, hadde nok i høst langt mindre langennsspesifikk trening en mange av sine konkurrenter. Likevel har hun i alle Norges-cup renn for junior hun har stilt i vært blant de 20 beste. På NM fristil på Gåsbu var hun så høyt oppe som nr. 10. På fredagens 5 km fristil Norgescup junior gikk det "litt tyngre" (etter en uke med orienteringssamling), men fikk likevel en god 24. plass, mens hun på søndagens duathlon, som var Norgescup-finalen (for junior) fikk en sterk 17. plass. Vi håper årets sesong har gitt god motivasjon for satsing mot neste skisesong. Men, før den tid, lykke til så mye med kommende o-sesong!

Fredrik (bildet over) har gjennomført sin første sesong i klasse M19/20. Det betyr at han har konkurrert med både 19 og 20 åringer. Fredrik har i forhold til forrige sesong tatt flere steg fremover, og har stabilisert seg blant de 15-20 beste 19 åringene i landet. På fredagens 10 km fristil fikk Fredrik en sterk 176 plass (av både eldre juniorer og seniorer) av totalt 367 startende. Da var Fredrik nr, 37 av 19-20 åringene. Fredrik gikk ikke Norgescupfinalen på søndag. Uansett, årets sesong antas å gi god motivasjon for satsing mot neste sesong, da som siste sesong i juniorklassen.


ResultaterKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.