Kristian godt i gang med årets skisesong

Postet av Gudbrand Lien den 20. Nov 2016

Vår egen Kristian Græsli, som i år er med på Team Veidekke Innlandet, sesongdebuterte på Beitostølen i helgen. Kristian er godt fornøyd med klassisk på fredag hvor han ble nr. 31, han var faktisk kun 10 sek opp til topp 20. Kristian hadde en litt kontrollert start (og hadde et fall), men gikk sterkere utover i løpet og greide å henge på Simen Hegstad Kruger (som ble nr. 7) i ca 1,5 runde. Vi gratulerer dermed med en flott sesongåpning og ser frem til en spennende Norgescup med 15 klassisk + sprint klassisk på Gålå neste helg. På søndag neste helg på Gålå sesongdebuterer også Per Ola Flaten Bredvold og Fredrik Helgestad.

På lørdag (19/11) på Beito var det 15 km fristil, og det gikk litt tyngre for Kristian, men likevel nr. 53 av 123 utøvere, alle på svært høyt nivå. I sprint er det alltid små marginer, også på dagens (201/11) sprint fristil på Beitostølen. Kristian ble nr 41 i prologen, litt over 2 sekund for langsomt til å komme videre. Han sier han mangler litt på godfølelsen i skate. Den kommer muligens til Lillehammer om 3 uker!

Av lokale løpere ellers må vi nevne at Simen Sveen (bilder nedenfor, Simen til høyre) fra Ring, som mange kjenner fra Hamar Sommerskiskole, fikk en knallsterk 3. plass på lørdag.

Gledelig er det også at Marthe Kristine Hafsal Karseth (bildet nedenfor) fra Vang Skiløperforening gikk meget bra både fredag (nr 32), lørdag (nr 21) og søndag (gikk videre fra prologen).

Resultater fra helgens renn finner du her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.