Tour de Hedmarken #1 og #2 vel gjennomført med sterke prestasjoner

Postet av Gudbrand Lien den 18. Des 2016

Kem e kongen? I går var det Kristoffer Kvarstad som vant en uhyre jevn spurtduell mot Simen Syversen (bildet over) i M17 i HA sprinten. Gratulerer så mye Kristoffer, det var en rå maktdemonstrasjon i pigging (bildet nedenfor).

Men, med motto "Gode sammen" får en ikke "være konge på haugen lenge". I dag tok Simen Syversen revansje, og vant Ottestadrennet i M17, etter en uhyre tett spurtduell mot Petter Myhr (Vallset IL) og Simen Krogsti Bjørgan (Nordbygda) (bildet nedenfor, rett før spurten setter inn). Gratulerer så mye!

Seier ble det også til Per Ivar Reinemo (bildet nedenfor) i helgen, da han i går vant HA-sprinten i Menn eldre junior. Gratulerer!

En som også gikk fort på lørdag var Fredrik Helgestad (bildet nedenfor). Fredrik ble nr. 3 på Lygnasprinten, hvor det var mange gode i klassen (Prøve NM). I dag, på Ottestadrennet fikk Fredrik en god 2. pl.

Artig var det også at Kristian Græsli i dag gikk Ottestadrennet (bildet under). Han tok vel dette rennet som et ledd i oppkjøringa til kommende viktige renn, men gikk likevel fort. Gikk tidsmessig likt med Petter Soleng Skinstad, men ble dømt bak i mål. Per Ola Flaten Bredvold ble nr. 4 i Menn senior.

Blant juniorjentene nevnes Karen Amalie Nordseth, som går for Snertingdal men trener med juniorgruppa og går på Wang Toppidrett, som i går vant HA-sprinten i K17 (på bildet under til venstre). Ingenting å si på fighter-viljen, Karen Amalie!

Som jeg skrev forrige helg, en skal ikke legge for mye vekt på disse førjulsrennene for (de fleste) juniorene, siden det for de er som trening å regne frem mot de første Norgescuprennene i januar. Men, nå er det vel likevel slik at når "fløyta blåser" så sparer ikke juniorene på "kruttet" ...

Resultater
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.