Hamar Skiklubb yngres 2010-2015

Hamar Skiklubb har aktiviteter for medlemmer i alle aldre. Yngres utvalg har ansvaret for treningstilbudet for barn født 2006-15. Fokuset er på morsomme og enkle aktiviteter, opplevdmestring, og et godt fellesskap. Hamar Skiklubb Yngres bruker Spond for de yngste treningsgruppene og en felles Facebook-gruppe. Facebook-gruppen er åpen og du finner den ved å søke på "Hamar Skiklubb Yngres".  Kode for å søke opp treningsgruppen i Spond finner du i informasjonsskrivet under.

Treningsgrupper:

Årgang 2014-2015

Frem til snøen kommer: Treninger hver tirsdag kl. 18 i Ankerskogen.- I vintersesongen: Tirsdager kl. 18 på Gåsbu langrennsstadion. På Gåsbu serveres det også kveldsmat etter treningen

2012-2013

Frem til snøen kommer: Tirsdager kl. 18 i Ankerskogen. I vintersesongen: Tirsdager kl. 18 på Gåsbu langrennsstadion. På Gåsbu serveres det også kveldsmat etter treningen.

2010-2011

Frem til snøen kommer: Tirsdager kl. 18 i Ankerskogen og torsdager kl. 18 på Hedmarktoppen.I vintersesongen trener vi på Gåsbu, til samme tidspunkt (med kveldsmat på tirsdager).- Tirsdagsøkta er prioritert økt hvis man ønsker å delta en gang per uke. Treningen på torsdag er i samarbeid med Vang Skiløperforening.- I tillegg har denne gruppen innetrening på Katta på mandager kl 17.00.

Para-gruppen (uavhengig av årgang)

Treningstilbudet til parautøverne i Hamar skiklubb er allsidig, og ikke bare rettet mot ski.Barmarkstreningen før snøen faller gjennomføres med mye lek og ulike aktiviteter og foregår sammenmed resten av klubben. Treningen på både barmark og snø tilpasses utøvernes muligheter.Kontaktperson: Gry Karina Kjølle

Velkommen til skitrening, informasjonsskriv