Hamar Skiklubb yngres 2011-2016

Hamar Skiklubb har aktiviteter for medlemmer i alle aldre. Yngres utvalg har ansvaret for treningstilbudet for barn født 2007-16. Fokuset er på morsomme og enkle aktiviteter, opplevdmestring, og et godt fellesskap. Hamar Skiklubb Yngres bruker Spond for de yngste treningsgruppene og en felles Facebook-gruppe. Facebook-gruppen er åpen og du finner den ved å søke på "Hamar Skiklubb Yngres".  Kode for å søke opp treningsgruppen i Spond finner du i informasjonsskrivet under. For å melde deg inn i Hamar Skiklubb, trykk på lenken "Bli medlem" i hovedmenyen.

Treningsgrupper:

Årgang 2015-2016

Fra høstferien til snøen kommer: Treninger hver tirsdag kl. 18 i Ankerskogen.- I vintersesongen: Tirsdager kl. 18 på Gåsbu langrennsstadion. På Gåsbu serveres det også kveldsmat etter treningen

2013-2014

Fra høstferien til snøen komme : Tirsdager kl. 18 i Ankerskogen. I vintersesongen: Tirsdager kl. 18 på Gåsbu langrennsstadion. På Gåsbu serveres det også kveldsmat etter treningen. 2013- årgangen kan bli med 2011-2012 på innetrening på katta hvis de er ønsker det.

2011-2012

Fra høstferien til snøen komme : Tirsdager kl. 18 i Ankerskogen og torsdager kl. 18 på Hedmarktoppen. I vintersesongen trener vi på Gåsbu, til samme tidspunkt (med kveldsmat på tirsdager).- Tirsdagsøkta er prioritert økt hvis man ønsker å delta en gang per uke. Treningen på torsdag er i samarbeid med Vang Skiløperforening.- I tillegg har denne gruppen innetrening på Katta på mandager kl 17.00.

Para-gruppen (uavhengig av årgang)

Treningstilbudet til parautøverne i Hamar skiklubb er allsidig, og ikke bare rettet mot ski. Barmarkstreningen før snøen faller gjennomføres med mye lek og ulike aktiviteter og foregår sammenmed resten av klubben. Treningen på både barmark og snø tilpasses utøvernes muligheter. Kontaktperson: Gry Karina Kjølle

Velkommen til skitrening, informasjonsskriv