Testløpet Himmeltoppen Opp - Den eldste var best

Postet av Gudbrand Lien den 30. Jun 2016

Noen dueller er viktigere å vinne enn andre. Storebror Simen Jevne Arnesen slo lillebror Ivar Jevne Arnesen med 20 sekunder på dagens Himmeltoppen Opp. Ikke nok med det, Simen tok "skalpen" av alle "unggutta", som så gjerne ville slå han, og vant dagens testløp Himmeltoppen Opp på tiden 10.48. Det var bare 7 sekunder bak herrerekorden som Fredrik Helgestad satte i september forrige år. Tydelig at trening i Sandviken/Bergen, hvor Simen studerer, holder han i god bakkeløpsform.

Mari Robøle Lien var raskeste jente/dame og viste god progresjon ved å løpe på 11.53, som var 13 sekunder bedre enn hennes egen damerekord satt i juni forrige år.

Den viktigste duellen i dette testløpet er imidlertid ikke å vinne, men å teste om en selv er i positiv utvikling, dvs. greide du å løpe fortere nå enn tidligere testløp i samme trasé. Så selv om Ivar på bildet over ser betuttet ut, løp han tidsmessig eksakt likt som han gjorde i samme testløp i september 2015. Det er bra. Mange andre viste også gode resultater og med en flott utvikling.

I disse ferietider er det gledelig at så mange som 39 deltakere stilte til start. Frukt og kake er blitt fast innslag på toppen. Gudbrand og Ingrid takker også trener Bjørn og smørebilsjef Ronny for god hjelp til tidtaking. Bildet under er ved start ved Snekkerstufeltet.

Resultater fra dagens testløp finner du her.

For orden skyld (for de som vil sjekke sin egen utvikling), her er resultater fra Himmeltoppen Opp 1. juni 2015 og her fra testen 1. september 2015.

4.utgave av Himmeltoppen Opp avvikles torsdag 1. september. Nærmere info kommer.

Bruk sommerferien til lystbetont og god trening.

God sommer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.