Hamar sprintcross 7. januar i Ankerskogen, med NRK Superlørdag

Postet av Hamar Skiklubb den 17. Nov 2022

Den 7. januar arrangeres Hamar sprintcross på Greveløkka/i Ankerskogen. Dette er et sprintrenn i fristil med flere innlagte skicross elementer for de i alderen 8-16 år.

(Denne siden vil oppdateres med jevne mellomrom fremover.)

Hamar Skiklubb er arrangør, basert på forespørsel fra Hedmark Idrettskrets/Idrettsgallaen. Deler av arrangementet vil bli sendt på NRK Superlørdag. Dvs, her ligger det til rette for "reprise" fra vår svært vellykkede Bysprint 4. januar 2020, som også ble overført på NRK.

Hele arrangementet vil foregå på Greveløkka og i Ankerskogen. I tillegg til skicross vil det være hopprenn, kombinert, hockey, kunstløp, svømming m.m. Deler av disse arrangementene vil sendes på NRK (Superlørdag). På kvelden er det Idrettsgallaen i CC Amfi (OL amfien).

Det jobbes nå i regi av Hamar kommune og Hedmark skikrets med å utbedre anlegget ved Greveløkka, slik at det blir enda bedre med tanke på skileik, hopp m.m. Det vil også bli produsert kunstsnø, slik at gode skiforhold er sikret.

Bildene nedenfor viser helt foreløpige skisser av stadion og løyper:

De mest sentrale rollene i arrangementskomiteen er på plass. Ingrid Robøle er rennleder, Marianne Myklebust er assisterende rennleder og løypesjef, Erik Neby er arenasjef, Gudbrand Lien er tidtakersjef/kommunikasjonsansvarlig og Camilla Rustadbakken Berg er markedsansvarlig. TD er Jan Olav Andersen.

Vi vil med det første starte rekruttering av dugnadsgjeng. Er det noen som er villig til å ta på seg større oppgaver som kioskansvarlig, premieansvarlig, rennsekretær/sekretariat, startansvarlig m.m. så send gjerne melding til Ingrid Robøle, mobil 9973 9977 eller skriv deg rett inn på lista selv: dugnadsliste

Link til terminlista for rennet finner du her.

For de som ønsker å mimre, kikke på glimt fra Bysprinten på Stortorget i 2020, så finner dere opptak av NRK-sendinga her: