Hamar Bysprint 4.jan. - vi mangler.... et par kaker...og kanskje et par til disposjon...ellers er vi der :)

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Des 2019

Oversikten oppdatert med oppmøtested og -tid! +tøy, forpleining

Hamar Bysprint kommer til å bli en kjempespennende dag - midt i byen, direkte på NRK Sport Superlørdag, flere hundre skiløpere og skivenner! Bli derfor med å lag et arrangement Hamar Skiklubb og Hamar by kan være stolte av. Klikk på lenken under, finn en spennende oppgave og meld deg på. Lør. 4.jan. fra 10.00 til kl. 16.00, Stortorget. Funksjonærmat : 1 wrap, pølse, kake, toddy/kaffe (antatt meny :))

Jeg blir med! (-klikk på blå skrift og du skal selv kunne legge deg inn). Eller; ring/sms/epost til 90581215/jo.helgestad@hotmail.com eller 997 39 977/ingrid.robole@azets.com
Hamar Skiklubb arrangerer HA-sprinten 21.des. og Hamar Bysprint 4.jan.

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Des 2019

Skiklubben står foran en travel jule- og nyttårshelg. Ikke bare starter våre utøvere sesongen for alvor. Like aktive kommer klubbens øvrig medlemmer og funksjonærer til å være. Vi arrangerer nemlig HA-sprinten lør. 21.des. på Gåsbu - 1.renn i Tour de Hedmarken, og Hamar Bysprint lør. 4.jan. HA-sprinten kjenner mange. Hamar Bysprint er en mulighet skiklubben har grepet da HOA og NRK ønsket skirenn på Stortorget i forkant av Idrettsgallaen i OL-amfien senere på dagen. Direktesending og opptak på Superlørdag på NRK fra kl. 13.45 til kl. 16.00. Samsending med Tour de Ski, og studio fra Stortorget på Hamar! Slå den! Du stiller vel på dugnad? :) Vi kommer tilbake med mer informasjon. 
Takk for at dere handler hos våre sponsorer! Både vi og sponsor tjener på det!

Postet av Hamar Skiklubb den 4. Des 2019

Skiklubben er avhengig av samarbeid med næringslivet for å kunne gi et tilbud til små og store atleter. Vi er derfor glade for å kunne melde at klubbens medlemmer allerede nå har nådd et omsetningsmål hos vår samarbeidspartner Sport1 Superstore Hamar. Dette utløser en kjærkommen bonus i vårt samarbeid. Takk for at dere bruker våre sponsorer! Dere ser logoer for flertallet av sponsorene på hjemmesiden, på klubbtøy, på klubbbil/-vogn og ellers ved arrangement. Sport1 melder forøvrig at det fortsatt er mange medlemmer som ikke er innmeldt i kundeklubben (betingelse for bonusgrunnlaget).  
Trimtex - Black Week salg

Postet av Hamar Skiklubb den 18. Nov 2019

Vår samarbeidende klesleverandør Trimtex tilbyr oss eksklusiv forhåndstilgang til sitt Black Week Salg. Klikk deg inn på linken under for å få tilgang.

 

Klubbens link til Black Week salget: http://bit.ly/32TvLz9

 

Vær rask - tilbudet åpnes for øvrige kunder mandag 25.november!
Ønsker du å støtte Hamar Skiklubb? Ved å kjøpe Lions-kalender, medlemsskap, eller pengegave?

Postet av Hamar Skiklubb den 12. Nov 2019

Ons. 13. kl. 18-20 går utøvere i Hamar Skiklubb ut i gatene på Hamar, Ridabu og Ingeberg for å selge Lions-kalendere til støtte for gode formål i Hamar kommune, inkludert Hamar Skiklubbs aktivitet. Men kanskje er du ikke hjemme, kanskje får du ikke besøk av selgere, eller kanskje ønsker du at vi tar direkte kontakt slik at du får kjøpt kalender? (ring/SMS 905 81215) Eller kanskje ønsker du å støtte vårt arbeide ved å bli medlem (lenke) eller ved å gi en pengegave? (kontonr. 1800.14.57515 eller vipps #124749). All støtte settes stor pris på :). 

Vedlagt er infofolder om klubben og aktiviteten: Informasjon om aktivitetene i Hamar Skiklubb-konvertert.pdf
Hamar Skiklubb selger Lions-kalendere

Postet av Hamar Skiklubb den 5. Nov 2019

Du har sikkert sett de fine Lions-kalederene som henger i mange hjem? Hamar Skiklubb vil i høst selge Lions-kalendere i samarbeid med Storhamar Lions. Salgsdugnaden vil primært skje onsdag 13.nov. og utøvere fom. 13 år til senior vil selge i angitte områder på Hamar, Ridabu og Ingeberg. Målet er å selge 600 kalendere. Selgerne innkalles av yngres- og jr/sen-utvalget, vi samles på Gubbestua kl. 17.30 for info, utdeling av kalendere og tildeling av område/rode. Salg kl. 18.00-20.00, for retur og avregning på Gubbestua. Bil og dertil foreldrehjelp vil for mange være nødvendig. Betaling kr 150/kalender via kontant/Vipps (vekslepenger...). Husk HSK-antrekk. Vi vil også dele ut en flyer med HSK-info ved husbesøkene. Spørsmål? Jo Helgestad, 905 81 215.
Skileik Gåsbu 2020

Postet av Hamar Skiklubb den 3. Nov 2019

Vang skiløperforening og Hamar skiklubb inviterer til skileik på Gåsbu for barn født i 2013, 2014 og 2015  sju mandager fra  6. januar til 24. februar på Gåsbu langrennssenter. Skileiken starter klokka 18:00 og varer en time og med fokus på lek og moro lærer vi barna basisferdigheter på ski. Det er kun 40 plasser per årskull og det er «først til mølla» som gjelder. Pris per barn er 300 kr.

 

Mer praktisk informasjon vil bli sendt på e-post og lagt ut på klubbenes hjemmesider i forkant av skileiken.


Link til påmelding: https://forms.gle/KF5Mu9qUzBBb15Xy5
Lutefiskaften på Hamarstua 12.des.

Postet av Hamar Skiklubb den 2. Nov 2019

Turløperutvalget inviterer tradisjonen tro til lutefiskaften før jul. Torsdag 12.des. er dagen. Påmelding gjøres enten til epost siri.kraft.talsnes@hamar.kommune.no (navn, tlf, lutefisk eller hjort) eller ved utlegg på styrketrening fremover. Frist 2.des.
Langrennsportens Venner - lue

Postet av Hamar Skiklubb den 25. Okt 2019

Ta kontakt med Jo Helgestad, epost@hamar-skiklubb.no for bestilling. 
TEMAKVELD med LANDSLAGSTRENEREN i langrenn

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Okt 2019

Hedmark Skikrets inviterer til interessant fagkveld på idrettens hus, Ottestad mandag 28. oktober kl 18.30. Velkommen! Fri entre!
Nytt klubbtøy? Nettbutikken oppe fram tom. 3.nov. Ny konkurransedress.

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Okt 2019

Hamar Skiklubbs teamshop er klar for høstens hovedbestilling. Vi håper mange kommer til å benytte seg av tilbudet. Nyhet verdt å nevne utover ny skidress er Ace treningsdress. Vår helt nye premium langrennsjakke/-bukse som er designet for treningsøkter med høy intensitet.

Nettbutikken stenger 3.11.2019 med forventet levering i uke 51.

Slik bestiller du:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Nettbutikken vil åpne ytterligere en periode i høst, med stenging anslagsvis 8.des. Som nå må man regne med 5-6 ukers produksjons-/frakt-tid.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. -Eller Jo Helgestad, 905 81 215. 
Dugnad i lysløypa Furuberget lørdag 2.nov. kl. 10-13

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Okt 2019

Løypeutvalget ønsker velkommen til dugnad i Furuberget. Vi håper på like god responspå årets dugnad, som vi har hatt i de foregående år. Vi møter opp på Gubbestua kl.10.00 , og fordeler arbeidslag/område der. Dugnaden varer frem til kl. 13.00, og vi avslutter med kaffe og no å bite i på Gubbestua. De som har ryddesag eller motorsag kan ta med dette, men ellers har vi stort behov for hjelp til å rydde etter at sagførerne har gjort sitt. Ta med støvler/arbeidshansker.


Ved spørsmål ang dugnad, ta kontakt med Kolbjørn Henjum mob. 997 46355. Velkommen! Sosialt og god trening :)
Nytt låsesystem på Gubbestua - kodelås

Postet av Hamar Skiklubb den 14. Okt 2019

Gubbestua brukes blant annet til utleie. Særlig i forbindelse med dette er det behov for et enkelt og sikkert system for tilgang og låsing. Vi har derfor innstallert kodelås i hovedinngangen. Denne kan brukes ved inntasting og fjernstyring. Låsesystemet er også tilkoblet alarmsystem. Styret og utvalgslederne er informert om systemet og koder. Kontakt derfor din kontaktperson for å motta kode. Ved utfordringer ellers kontakt Jo Helgestad, 905 81 215. 
Stian Berg vant Klaraelvsloppet på rulleski

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Sep 2019

90 km med verdens beste langløpere. Stian Berg, Team Kaffebryggeriet og Hamar SK vinner! Gratulerer!
Publiser bilder og innlegg, men vær forsiktig med bilderettigheter

Postet av Hamar Skiklubb den 12. Sep 2019

I den digitale verden vi lever i, er det enkelt å laste ned et bilde fra internett gjennom et enkelt google-søk. Mange er nok ikke klar over at det er ulovlig å bruke disse bildene uten samtykke fra fotograf. 

Hamar Skiklubb en ett av idrettslagene som har gått i denne fella. Ved siste tilfelle kontaktet vi idrettforbundet om råd og vink. Nå har idrettsforbundet kommet med tips om bildebruk. Les og lær! (Hamar Skiklubb er anonymisert omtalt i artikkelen). 

Men fremfor alt, skriv og legg ut (godkjente) bilder på hjemmeside og sosiale medier! Foto: Jo Helgestad
Stormølla Hamar - stor tredemølle for rulleski, sykkel, skøyter, løp...på Espern. Driftes av Hamar SK og OIL.

Postet av Hamar Skiklubb den 11. Sep 2019

Hamar SK og Ottestad IL, ski, drifter et topp hjelpemiddel for teknikk, testing og trening på Espern. Kom og besøk oss - eller besøk oss på www.stormollahamar.no / www.stormøllahamar.no
Lederkurs for Ungdom 2019 1.-3.nov. Lillehammer

Postet av Hamar Skiklubb den 9. Sep 2019

Nå nærmer det seg Idrettshelga Innlandet og i den forbindelse ønsker vi å invitere til årets utgave av Lederkurs for Ungdom. Lederkurset består av to deler på totalt 25 timer og er for ungdom mellom 15-19 år som har lyst til å bidra i eget idrettslag, treffe andre ungdom på tvers av idrettene, lære mer, ha det gøy og sosialt, samt bygge nettverk! 

 Lederkurset går på Birkebeineren Hotell, Lillehammer helgen den 1. – 3. November. Informasjon finner dere på hjemmesidene til Hedmark og Oppland idrettskretser.

Idrettskretsen ønsker å rekruttere ungdommer som er engasjert og motivert til å ta på seg verv i idrettslaget og vi ønsker at klubben de tilhører tar en aktiv rolle i rekruttering og oppføling underveis i kursets gang. Oppfølgingskurset tar sted lørdag den 3. Januar på Hamar som en del av Idrettsgallaen 2020.

Interessant? Ta kontakt med Ingrid Robøle eller Jo Helgestad. 
Styrketrening for turløpere - sesongstart man. 2. sept. kl. 18.30.

Postet av Hamar Skiklubb den 28. Aug 2019

Ny leder for turløperutvalget Siri Kraft Talsnes inviterer til oppstart styrketrening man. 2. sept. kl. 18.30, Hamar Katedralskole. Vi har nå hallen i 1,5t slik at det også blir tid til oppvarming før sirkeltreninga starter. Pris for sesongen kr 400,-. Se vedlegg. Velkommen :)
Samarbeid gir utvikling - seniorer fra Hedmarken på samling i Telemark

Postet av Hamar Skiklubb den 6. Jul 2019

Vi tror at samarbeid er avgjørende for utvikling. For å utvikle seniornivået på Hedmarken har derfor Hamar Skiklubb tatt initativet til samarbeid mellom seniorløpere i regionen. 13 løpere, derav 6 fra Hamar SK og 3 fra MjøsSki, satser derfor i et koordinert samarbeid med fokus på treningshverdagen, samlinger og smøreservice. Bjørn Sørli, HSK, er hovedtrener, mens Sondre Bonkerud, MjøsSki, assisterer. Første samling var i Telemark 27.6-3.7 med rulleskirennene Sommarlandsprinten og Kanalrennet, samt tre dager i Rauland-området. Videre skal gjengen til Toppidrettsveka, samt samling i Oslo, Torsby og Trysil, før rennsesongen starter. Juniorer vil delta på deler av opplegget. Bildet er fra idylliske Telemark. 
I "stupebyen" Hamar...

Postet av Hamar Skiklubb den 20. Jun 2019

Alt lå til rette for seier for andre år på rad for Stian Berg, Hamar SK........der røk deltagelse i dagens Oslo Skishow!
Takk for at du er med på å skape øyeblikkene - KGP 2019

Postet av Hamar Skiklubb den 20. Jun 2019

Hamar Skiklubb takker alle som også i år bidro til å gjøre Kirkebakken Grand Prix til en stor opplevelse for oss alle. Uten dugnadsmannskapet hadde ikke Kirkebakken blitt selve symbolet på rulleskirenn i Norge! Her representert ved Kongen av Kirkebakken - Petter Northug jr - og en av årets nyvinninger - TV2 - og Hamars egen Marius Skjelbæk. 
Kom på KGP, hei og vis at du er fra Hamar Skiklubb (bruk klubbtøy)

Postet av Hamar Skiklubb den 18. Jun 2019

Vi ønsker at det skal synes at det er mange glade og ivrige medlemmer i Hamar Skiklubb. Vi oppfordrer derfor alle medlemmer og fans til å møte opp på KGP med godt humør og mest mulig klubbtøy. Vi vil vise oss fram med klubb-bil og smørevogn, speaker vil snakke positivt om oss - og klubben vil ha mange utøvere i konkurransen! Og husk - VI KOMMER PÅ TV!
Kirkebakken Grand Prix ons.19.6 - dugnadsbehov - oppdatert 18.juni

Postet av Hamar Skiklubb den 18. Jun 2019

Lista er oppdatert pr 18.juni. Forstørr bildet og gå inn og se om det stemmer med dine forventninger. Send meg deretter en SMS der du skriver ok eller ikke. Mvh Jo H., 905 81 215

--------------------

Kirkebakken Grand Prix, onsdag 19.juni kl. 17.00, blir en festdag for Hamar Skiklubb. Særlig i år, med strålende deltagelse og TV-sending. Men skal vi klare å presentere klubb og by som vi ønsker, må vi gjøre dette sammen. Vi trenger dugnadshjelp!

Vi ber deg derfor om å melde deg via lenken her

Via denne lenken kan du se hvem som har meldt seg. 

Arrangementet starter kl 17.00 og varer til kl. 19.00. (Redigert opptak på TV2 kl. 19.00-20.00).

Oppmøtetidspunktet for de forskjellige oppgaver vil bli spesifisert senere. Men beregn normalt fra kl.16.00. 

Alle som skal være vakter må ta med gul markeringsvest. 

Utover TV-sending og flere gode løpere, er løypa i år lagt om slik at vi går rundt om Koigen. 

Ved spørsmål, kontakt Dag Bjørnstad, 90816361/dagbjornstad@hotmail.com, eller Jo Helgestad, 905 81 215 / jo.helgestad@hotmail.com. Se ellers vår FB-side

Vi ses!

Kirkebakken GP - informasjon

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Jun 2019

Årets Kirkebakken Grand Prix (KGP) går av stabelen onsdag 19.juni kl. 17.00 og TV2 sender en time fra Hamar samme kveld (19-20).  

Det er første gang siden starten i 2002 at det blir en egen TV-sending.


Årets startliste er den beste noensinne! Disse toppløperne kommer til Hamar:
Therese Johaug
Ingvild Flugstad Østberg
Maiken Caspersen Falla
Natalja Neprajajeva (nr. 2 i årets World Cup)
Tiril Udnes Weng

Petter Northug (For 13. gang siden 2004)
Johannes Høsflot Klæbo
Aleksander Bolsjunov (Nr. 2 i årets World Cup)
Even Northug
Jarl Magnus Riiber kommer i spissen for kombinertlandslagene (kvinner/menn).                                                        I tillegg stiller 5-9 lokale løpere i hver klasse!


Vi har 2 hovedøvelser:                                                                                                                                                    Individuelt løp (1500m) med 3 innledende heat (à 6 løpere) der de 2 beste i hvert heat går til finalen.               Mixed Teamsprint etter modell av langrennsøvelsen. Vi  setter opp 6 lag og de aktuelle løperne får beskjed.

Tidsplan:

Kl. 17.15: Kvalifiserigsheat Kvinner.                                                                                                                               Kl.17.35: Kvalifiseringsheat Menn
Kl. 17.50: Asko-sprinten (Ungdomsstafett)
Kl. 18.05: Mixed Teamsprint
Kl. 18.20: Kombisprint Menn
Kl. 18.25: Kombisprint Kvinner
Kl. 18.30: Finale Kvinner
Kl. 18:40: Finale Herrer

Premiering rett etter avsluttet øvelse. Du kan også finne mer om arrangementet på vår fb-side: Kirkebakken Grand Prix

Hamar Skiklubb bidrar på festival for utviklingshemmede på Domkirkeodden 2.juni. Blir du med?

Postet av Hamar Skiklubb den 2. Jun 2019

Hamar Skiklubb og ildsjelen Jan Magne Brenden bidrar på Norsk forbund for utviklingshemmedes festival på Domkirkeodden søn. 2. juni. kl. 10.30-17.30. Vi skal delta i leken med bla å gå på flermannsski, kaste erteposer og stavgå. Er det noen som har lyst til å bidra? Ta i såfall kontakt med Jan Magne, 90190478, eller bare møt opp! Vi holder til ved et stort, hvitt hus mellom "Tertitten-stasjonen" og Løtenbygningen. Mer info her
Sommertreningstøy Hamar Skiklubb - nettbutikk oppe til 26.mai

Postet av Hamar Skiklubb den 15. Mai 2019

Da er nettbutikken oppe. Salget foregår frem tom 26.05.2019.  Forventet levering i uke 27

Fremgangsmåte ved bestilling:

Klikk deg inn på linken for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Sport1 Superstore Hamar arrangerer klubbkveld for Hamar Skiklubb to. 2.mai.

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Apr 2019

Torsdag 2.mai kl. 19-21 arrangerer Sport1 Superstore Hamar klubbkveld for Hamar skiklubb.  

Siden vi mottar tilbakemelding om at relativt få medlemer er blitt medlem i Sport1 Kundeklubb, legger vi ut lenke til innmelding i kundeklubben     her. Medlemskap i kundeklubben er en forutsetning for rabatt til deg og bonus til klubben (bonus til klubben kun på Olrud). 

Vi legger også med klubbavtalen med Sport1.    sport1-superstore-hamar-2019-21.pdf

Til slutt     lenkes også alle klubbens medlemstidbud. Disse finner du også under Klubben/Klubbtilbud på hjemmesiden. Bruk våre samarbeidspartnere!
Hamar Skiklubb klare for NM del 2 og NC juniorfinale på Lygna

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Mar 2019

NM del 2 senior samt finale i juniorenes Norgescup står på programmet på Lygna fra torsdag 28. tom søn. 31. mars. 

Torsdag starter vi med sprintstafett klassisk med to rene juniorlag i seniorklassen. Kristoffer Kvarstad og Jørgen Stigen går på 1.laget, mens Lars-Haakon Kvernvolden og Mads Greni Arnesen går på 2.laget. Damelaget, opprinnelig besatt med juniorer de også, måtte trekke laget grunnet sykdom. Sykdom er også grunnen til at ingen seniorer stiller i herrer. 

Fredag er det hhv 5 og 10 km fristil, to klasser - damer og herrer. Juniorene får stille i et da solid startfelt. Hamar antas å stille med rundt 18 utøvere tilsammen. 

Lørdag er det hhv 30 og 50 km klassisk. Madeleine Nilsen Austad og Trine Lise Strøm i dameklassen, samt Anders Nyaas og Per Ivar Reinemo blant herrene, er påmeldt fra Hamar. 

Søndag går Emma Mallaug og Susann F Lyngnes hhv 10 og 15 km K i juniorenes NC-finale, mens Reidar Aurmo (M18 15 km), Simen K Bjørgan og Kristoffer Kvarstad stiller på 30 km K i M ejr.

Følg med våre utøvere på NRK! Heia Hamar!
Hurra for løypekjørerne våre!

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Mar 2019

(Hamar Arbeiderblad, 22.3.19)
Årsmøte Hamar skiklubb 25. mars kl. 1900

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Mar 2019


Saksliste og årsmøte dokumenter ligger under menypunkt klubben - årsmøter. Velkommen til årsmøte mandag 25. mars kl. 1900 på Gubbesuta.
Bli funksjonær til NM i friidrett 2.-4. august!

Postet av Hamar Skiklubb den 12. Mar 2019

Alle som liker friidrett må sette av 9. april kl 1900. Da er det kick off på Tippinga for frivillige til NM i Friidrett på Hamar 2.-4. august . I tillegg til å være med å skape folkefesten vi skal lage på Børstad, vil du som frivillig bli utstyrt med gratis flott funksjonærtøy fra Puma. Bli med! 

https://www.nmfriidretthamar2019.no/
Hamar Skiklubb fornyer handleavtale med Sport1 Superstore Hamar

Postet av Hamar Skiklubb den 5. Mar 2019

Sport1 Superstore Hamar har gjennom flere år vært en god samarbeidspartner for Hamar Skiklubb. Nå er samarbeidet forlenget med ytterligere tre år, og betingelser for medlem og klubb er generelt forbedret. Se hele avtalen her: Sport1 Superstore Hamar 2019-21.pdf. Avtalen inkluderer en omsetningsbonus for klubben. Det er derfor viktig vi er lojale mot Sport1 på Olrud da det kun er her bonusen opparbeides. Det er også viktig at alle medlemmer registrerer seg via denne lenken slik at  du som medlem får din rabatt og klubben får bonusgrunnlag. Får du problemer med registreringen, kontakt betjeningen eller scan denne QR-koden med din mobil. 
Kristoffer Kvarstad fortsetter medaljefangsten for Hamar Skiklubb. 3.pr. i jr NM!

Postet av Hamar Skiklubb den 12. Feb 2019

Hamar Skiklubb gratulerer Kristoffer Kvarstad med bronse under jr-NM sprint på Åsen lørdag 9.2. Strålende løp! Kristoffer tar opp dermed opp stafettpinnen etter Simen Syversen (3.pl. H17 i 2017) og Kristian Græsli (U23 bronse i 2016, gull og sølv i jr-NM 2013 og 2012).
Du er en del av klubben. Klubben er en del av deg. Still opp for fellesskapet!

Postet av Hamar Skiklubb den 11. Feb 2019

Takk til alle som bidrar med å skape skiglede i Hamar. Nå trenger vi flere tillitsvalgte som deltar i arbeidet med skiløypene, aktiviteter på Gubbestua, organisering av turer, arrangement, marked og styrearbeid.

Dere som stiller opp er helt avgjørende for at vi skal ha et godt aktivitetstilbud i Hamar skiklubb. Det setter både barn, foreldre og andre skiglade pris på. 

Vil du bidra kontakt Reidar Seim mob:  41478037, seim.reidar@gmail.com.

(oppfordring fra valgkommiteens andre medlem Tor Harald Tusvik)
Fantastisk stil

Postet av Hamar Skiklubb den 8. Feb 2019

Det er på klubbrenn på Gåsbu det skjer! 
Kan du stille på dugnad for Stenfjellrunden lør. 2.feb.? -Nå med betaling...

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Jan 2019

Stenfjellrunden går av stabelen lør. 2.februar. Hamar Skiklubb er iht samarbeidsavtale med Vang SF om bruk av Gåsbu langrennssenter forpliktet til å stille med 10 personer på dugnad under rennet. Det er i hovedsak snakk om å gi drikke på matstasjoner, en enkel og hyggelig jobb!

Brukere av langrennssenteret er i hovedsak junior og yngres, og vi henvender oss derfor spesielt til ungdommer og foreldre i disse gruppene.

Klubben betaler dugnadsdeltagerne kr 500 for økta. 

Kan du stille på denne dugnaden? Ta kontakt med Ingrid Robøle på 99 73 99 77 eller epost@hamar-skiklubb.no
Innkalling til årsmøte i Hamar skiklubb

Postet av Hamar Skiklubb den 17. Jan 2019Styret i Hamar skiklubb innkaller til årsmøte 25. mars 2019.

Innkalling til årsmøte Hamar skiklubb.pdf


Alle dokumenter i forbindelse med årsmøtet vil bli langt ut under menypunkt "Årsmøter" og 2019.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Bruk av bilder på hjemmesiden og på vår FBside/-grupper

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Jan 2019


Isak Brenden, HSK, med tillatelse fra EF Sportsfoto

Fotografer, media og billedbyråer har rettigheter til egenproduserte bilder. Det betyr at rett til bruk av bilder enten må kjøpes eller forespørres om. Hamar Skiklubb er nå bøtelagt for å ikke ha overholdt opphavsretten. Dette skjedde ved et innlegg på hjemmesiden for 2,5 år siden ifb KGP, der vi uten videre hadde kopiert og limt et bilde som NTB Scanpix hadde rettigheter til. 

Vi må derfor be om at det på ovennevnte sider kun publiseres bilder som enten er egenproduserte eller som man av rettighetshaver har fått lov til å benytte, typisk mot at navnet til fotografen står under bildet.

Siden moderne søkemotorer både finner det meste samt at de også kan gå langt tilbake i tid, vil det være en risiko for ytterlige bøter på det vi har lagt ut. Vi ber derfor om at alle som har lagt ut artikler på nevnte sider, går i gjennom sine artikler og fjerner aktuelle bilder. 

Vi har forstått at deling av artikler og bilder er lov, da det er originalartikkelen som bærer ansvaret for å overholde opphavsretten.