Paraidrett - allsidig aktivitetstilbud på barmark og ski for barn og ungdom med funksjonsnedsettelse

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Sep 2021

Når barmarkstreningene starter 5. oktober, står dyktige trenere klare til å ta imot barn og ungdom med funksjonsnedsettelser.

I fjor var to parautøvere med gjennom hele sesongen. Vi ønsker oss mange flere! Vil du være med, eller kjenner du noen som vil?

Treningstilbudet til parautøverne i Hamar skiklubb er allsidig, og ikke bare rettet mot ski. Barmarkstreningen før snøen faller gjennomføres med mye lek og ulike aktiviteter og foregår sammen med resten av klubben. Treningen på både barmark og snø tilpasses utøvernes muligheter.

Ta kontakt hvis du er interessert i å bli med eller hvis du har spørsmål: ingrid.robole@azets.com 

Viktig arena for vennskap og utvikling

Trening for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser er en viktig satsning for Hamar skiklubb.

Forskning tyder på at barn og unge med funksjonsnedsettelser deltar mindre i sosiale og kulturelle fellesskap enn deres jevnaldrende, fysiske aktivitet inkludert.

- Det burde være en selvfølge at også parautøvere skal få oppleve idrettsglede. Og vi vet at skitreningene er en viktig sosialiserings- og utviklingsarena der mange vennskap knyttes, sier Ingrid Robøle, styreleder i Hamar skiklubb.

Ønsker å styrke tilbudet

Fremover vil klubben arbeide for å styrke tilbudet til barn og ungdom med funksjonsnedsettelser, ved å søke samarbeid med kommunen og andre idrettslag.

Målet er at barn og ungdom med funksjonsnedsettelser skal få et bedre idrettstilbud i nærmiljøet sitt.

Inntil videre tilbyr vi det samme som i fjor – inkluderende og allsidig trening på barmark og snø. 

Velkommen 5. oktober!

NB! 

For å kunne tilby et så godt treningsopplegg som mulig, med kvalifiserte trenere for parautøverne våre, trenger vi sponsorer! Vil du eller din bedrift bidra? 

Ta kontakt med HSKs markedsutvalg, ved Camilla Rustadbakken Berg - tlf: 95 30 32 00 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.