Nytt klubbtøy? Nettbutikken oppe fram tom. 3.nov. Ny konkurransedress.

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Okt 2019

Hamar Skiklubbs teamshop er klar for høstens hovedbestilling. Vi håper mange kommer til å benytte seg av tilbudet. Nyhet verdt å nevne utover ny skidress er Ace treningsdress. Vår helt nye premium langrennsjakke/-bukse som er designet for treningsøkter med høy intensitet.

Nettbutikken stenger 3.11.2019 med forventet levering i uke 51.

Slik bestiller du:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Nettbutikken vil åpne ytterligere en periode i høst, med stenging anslagsvis 8.des. Som nå må man regne med 5-6 ukers produksjons-/frakt-tid.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. -Eller Jo Helgestad, 905 81 215. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.