Åpen stadion onsdag 1. februar

Postet av Hamar Skiklubb den 24. Jan 2023


Skikretsen og Hamar Skiklubb inviterer til skifest i Ankerskogen onsdag 1. februar klokken 17.00. Ta med ski, og bli med på skilek i Ankerskogen! Barn, familier og besteforeldre, klubbmedlemmer, naboklubber og alle andre er invitert. Skilek, pølsefest, lek og skisprell uten tidtaking og startnummer. For alle over 3 år.

Sterk 5. plass til Henrik Kvarstad på 15 km klassisk fellesstart på NC junior på Lillehammer i dag!

Postet av Hamar Skiklubb den 8. Jan 2023

Lillehammer Skiklubb har fra fredag til søndag vært arrangør av NC junior langrenn. Det var sprint på fredag, fristil distanse på lørdag og klassisk fellesstart på søndag. Fra Hamar Skiklubb deltok (ikke nødvendigvis på alle 3 renn) Mari Ovidia Ranestad (K18), Emma Bjørnstad (K17), Jonathan Hemb Fjeldstad (M18), Jørgen Kvarstad (M19/20), Martin Stramrud (M19/20), Erik Fjeld (M19/20), Mathias Skåret (18) og Henrik Kvarstad (M17).

Vi gratulerer Henrik med en meget sterk 5. plass i M17 på søndagens 15 km fellesstart. På bildet over ser vi Henrik på premieutleding, nr. 2 fra høyre. Henrik gikk fort hele helga, ble nr 13 på sprint på fredag og nr 14 på fristil distanse på lørdag.

Video nedenfor viser Henrik og Jørgen fra søndagens klassisk fellesstart. Selv om det var vanskelig å smøre på søndag, gikk våre utøvere på rubb, som funket fint.

 

Vi gratulerer også Mari Ovidia med sterk 15 plass i K18 og Jonathan Hemb Fjelstad med 9. pl. i M18 på sprinten på fredag. Mari Ovidia ble nr 30 og Jonathan nr 52 på lørdagens fristil. Jonathan nr. 43 på søndag. Bildet nedenfor viser Mari Ovidia på Birken skistadion på Lillehammer i helga. 

Ytterligere resultater fra helgens Norgescup på Lillehammer finner dere her.

Oppslag i HA finner du her.